Jämthund till avelstjänst

Hanens titel, namn, reg.nr HD/ED resultat

Sej(lö) Ch Sjöbodvikens Rocky SE12521/2013 Hd:a Ed:0

Hanens förälder, titel, namn och reg.nr

Sej(lö)ch Ruskanmetsän Isku SE43977/2010
J Sjöbodvikens Toya S61959/2008

Fritext/Övrigt

Väldigt tidigt jagande hane med mycket fina egenskaper. Mycket fint sök och lämpliga förföljanden. Väldigt jaktklok hund som är duktig att ställa älg hela säsongerna och på olika marker, anpassar arbetssättet på vad det är för älg ibland står han tyst en god stund och ibland drar han igång direkt, står oftast direkt. Champion innan 2 år, excellent på utställning. Skulle gärna behålla en valp efter honom vid parning, har även flera seriösa valpköpare som är intresserad av valp efter honom. För mer info ring gärna!

Ägarens namn

Joel Larsson

Ägarens e-postadress

jl_3366@hotmail.com

Ägarens telefonnummer

0768178986