Heta utställningsdagar i Hede är över och ca 400 nya hundar har fått sin första utställningsmerit och är preparerade och klara för att starta på jaktprov under hösten. Grattis till det!
Tack till alla Er utställare som från JHÄKs perspektiv som arrangör skött Er alldeles utmärkt, gått på ringträning, läst all information på hemsida och FB och skött Er och visat stort tålamod under dagarna i superhetta.
Tack till Lina Perssons supergäng, Hilda Hammargård, Håkan Sundqvist, Jon och Joel Dillner och Ida Norling i vaccinationskoll och insläpp på lördagen. Tack.
Tack till ”Hedegruppen” med Karl Åke Eriksson i spetsen, extra Tack till Bert Ivan Mattsson som helt plötsligt var en fulländad ljudtekniker.
Våra Ringsekreterare gjorde en superinsats i ringarna båda dagarna med att hålla ordning och driva fram både utställare och domare.
DESSUTOM SKÄNKER DE EN DEL AV SIN ERSÄTTNING TILL ”Unicef Covid -19 vaccin”. Tillsammans 1600 kr och utmanade JHÄK att lämna samma summa, vilket vi naturligtvis ställer upp på.
Så på Ringsekreterarnas initiativ går 3200 kr till ”Unicef Covid-19 vaccin”.   JHÄK kommer också att utmana de andra Länsklubbarna och Svenska Älghundklubben till detta.
DEMENTI : Ett rykte om hundslagsmål inne på utställningsområdet uppstod under lördagen, men det är inget som gick att leda i bevis för en anmälan om ”Oacceptabelt beteende” skulle kunna upprättas. Inget sådant förekom inne på utställningsområdet.
Välkomna till Ammerutställningen 27 november 2021.
Avslutningsvis då återigen Tack till Er utställare, våra Ringsekreterare och Domare och övriga funktionärer för utställningarna och våra partners Hede Curlingklubb och Hede Jaktskytteklubb i HEDEMÄSSAN.
För Jämtland Härjedalens Älghundklubb.
Bestyrelse och Utställningsansvarig
Arvid Göransson.