JHÄK 2019-05-14

Hej älghundsägare och /eller medlem i JHÄK

Svenska Älghundklubben står inför en regelrevidering och det är dags att börja se över de gällande jaktprovsreglerna. Det är nu i början av revideringsarbetet som vi har störst möjlighet att påverka kommande regler och därför önskar vi föra dialog med Er medlemmar. Du som medlem inbjuds därför till dialogmöten för att klubben ska få ta del av Dina tankar.
Mötena riktar sig inte bara till jaktprovsdomare utan till alla medlemmar som har ett intresse för älghundar och jaktprov. Vi hoppas även att Du som är engagerad i avel och uppfödning av älghundar kommer att delta.

Mer information om det kommande arbetet kan Du läsa på SÄK’s hemsida www.alghundklubben.com, och på vår sida http://jamtland.alghundklubben.com eller på de övriga lokalklubbarnas hemsidorVår lokalklubb ordnar träffar på följande platser och Du kan delta inom det område där det är enklast för Dig att delta:

  • Härjedalen tisdag 28 maj kl 18.00 -21.00 Östra Härjedalens BKs Klubbstuga
  • Strömsund måndag 3.juni kl 18.00 – 21.00 Folkets Hus
  • Östersund tisdag 4.juni kl 18.00-21.00 Bringåsen, Kyrkås Bygdegård

Anmälan görs på emailadress; woxlagd@hotmail.com
O.S.A senast den 26/5 och meddela vilken ort ni är tänkt att medverka på.

 

Välkomna!
Hans Lantz JHÄK Älghundklubb

 

Inbjudan som pdf finns här:  Inbjudan jaktprovsrevidering 2022

Allmän information från SÄK: http://www.alghundklubben.com/regelrevidering-2022/

Dokument och information från SÄK ang revidering 2022: http://www.alghundklubben.com/jaktprov/regelrevidering-2022/